Martijn Buitenhuis

Martijn Buitenhuis

Martijn is toegepast psycholoog en is gespecialiseerd in het afnemen van stressprofielmetingen, aandachts- en concentratietrainingen en EEG-Biofeedback therapie. Daarmee werkt aan je innerlijke balans, focus, aandacht, concentratie en lichamelijke ontspanning.
Erika van Es

Erika van Es

Erika is een toegewijde coach. Ze kan goed voelen wat er speelt bij een persoon of team. Werkt graag met vrouwen en hun vrouwenkracht. Erika werkt vanuit psychologie, Oosterse wijsheid en systemisch werk.
Marijke Kamping

Marijke Kamping

Marijke is een deskundige coach/trainer die veel werkt met de ademhaling en het lichaam. Is enthousiast, vriendelijk en actiegericht. Ze wil je graag laten ervaren wat je adem kan betekenen voor je focus, rust & energie.    ...
Nienke Stehmann

Nienke Stehmann

Ervaren coach. Voor volwassenen, maar ook voor leerlingen en studenten. Specialist in hooggevoeligheid. Haar aanpak wordt vaak omschreven als vriendelijk, zacht en met aandacht voor wat er écht speelt.
Joop Groenendijk

Joop Groenendijk

Joop is een ervaren coach/trainer. Hij is oprecht, nieuwsgierig, heeft humor en weet de juiste vragen te stellen. Joop wordt bovendien snel geaccepteerd binnen teams door zijn vriendelijkheid en ruime ervaring op verschillende scholen.